Μεταφορικά

ΤΡΟΠΟΙ & ΚΟΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολή στην Ελλάδα          (5-15 εργάσιμες)

Τρόπος ΑποστολήςΚόστος
Courier (ΕΛΤΑ-courier)2,48€
Αντικαταβολή με Courier2,48€ επιβάρυνση (Σύνολο: 4,96€)

Για την αποστολή με courier ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας κυμαίνεται από 5-15 εργάσιμες μέρες.

Εάν δεν έχετε παραλάβει την παραγγελία σας σε 20 εργάσιμες ημέρες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας αφορά μόνο σε βιβλία ή προϊόν που δεν είναι personalized, ο εκτιμώμενος χρόνος αποστολής υπολογίζεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Το callmom.eu δεν ευθύνεται για τυχόν αποτυχία παράδοσης της παραγγελίας σε περίπτωση α) που η διεύθυνση που μας δώσατε δεν ήταν σωστή ή ήταν ελλιπής, μην επιτρέποντας τη σωστή παράδοση, Σε τέτοια περίπτωση έχετε την επιλογή να περιμένετε την επιστροφή του φακέλου στα γραφεία μας ή μπορούμε να παράγουμε και πάλι την παραγγελία σας σε μειωμένη τιμή (-30% της αρχικής τιμής).

 

Αποστολή στην Ευρώπη*, Κύπρο και Λοιπές Χώρες** (10-20 εργάσιμες)

Τρόπος ΑποστολήςΚόστος
ΕΛΤΑ (απλό)2,20€
ΕΛΤΑ (συστημένο)4,70€

 

Εάν δεν έχετε παραλάβει την παραγγελία σας σε 20 εργάσιμες ημέρες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.


Το callmom.eu δεν ευθύνεται για τυχόν αποτυχία παράδοσης της παραγγελίας σε περίπτωση α) που η διεύθυνση που μας δώσατε δεν ήταν σωστή ή ήταν ελλιπής, μην επιτρέποντας τη σωστή παράδοση, β) κλοπής στις περιπτώσεις αποστολή με Ελτά-απλό, ενώ τα στοιχεία αποστολής που εδόθησαν ήταν σωστά. Στην α) περίπτωση και για τις αποστολές με ΕΛΤΑ-απλό, έχετε την επιλογή να περιμένετε την επιστροφή του φακέλου στα γραφεία μας ή μπορούμε να παράγουμε και πάλι την παραγγελία σας σε μειωμένη τιμή (-30% της αρχικής τιμής). Στην β) περίπτωση και για τις αποστολές με Ελτά-απλό μπορούμε να παράγουμε και πάλι την παραγγελία σας σε μειωμένη τιμή (-30% της αρχικής τιμής).

*Ευρώπη/Ζώνη 1: Χώρες Ε.Ε. (Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία, και Κύπρος) καθώς και Λουξεμβούργο, Ελβετία, Ισλανδία, Νορβηγία.

**Λοιπές Χώρες/Ζώνη 2: Λοιπές Χώρες της Ευρώπης και χώρες υπόλοιπου κόσμου Ευρώπη