Κέρδισε 3% στην παραγγελία σου!

 Κάνε Share και πάρε την Έκπτωση σου!

ECOlunchbox 3-in-1 Splash Box

Στεγανό σετ δοχείων φαγητού από ανοξείδωτο ατσάλι. 3-σε-1

Κατασκευαστής: ECOlunchbox
Κωδικός Προϊόντος:ECOLB-3in1-0647
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
 • 36,90€

 • Χωρίς ΦΠΑ: 29,76€

Περιγραφή

Με το μοναδικό σχεδιασμό και τα στεγανά καπάκια, το 3-σε-1 Splash Box είναι ένα σετ τριών τεμαχίων που στοιβάζονται και φωλιάζουν το ένα πάνω και μέσα στο άλλο. Είναι ένα χρήσιμο σκεύος χωρίς πλαστικά μέρη το οποίο σχεδιάστηκε συνδυάζοντας τα δύο πιο διαδεδομένα ECOlunchbox σκεύη, το Three-in-One και το Blue Water Splash Box.

Πιστεύουμε ότι θα λατρέψεις το σχεδιασμό εξοικονόμησης χώρου, που διαθέτει δύο ορόφους, τον έναν πάνω στον άλλο και ένα μικρό σκεύος που χωράει στο εσωτερικό του πάνω δοχείου και το ονομάσαμε Mini Splash Pod. Επιπλέον είναι και στεγανό!
Το σκεύος χωρίς πλαστικά μέρη περιλαμβάνει ότι χρειάζεσαι για την άνεσή σου. Έχει χωρητικότητα 946ml, κλείνει ενώνοντας όλα τα σκεύη κουμπώνοντας το καπάκι σιλικόνης στα ειδικά σημεία. Τα κύματα στο καπάκι προσθέτουν άνεση στο άνοιγμα και κλείσιμο για όλες τις ηλικίες.

Και άλλα καλά νέα! Όλο το σετ μπαίνει στο πλυντήριο πιάτων και είναι κατάλληλο για το φούρνο. Ναι, μπορείτε να ζεστάνετε το φαγητό σας σε φούρνο σε μέτρια θερμοκρασία. Κανένα πρόβλημα.

Μάθαμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι επιθυμούν να πακετάρουν τρία είδη για το φαγητό τους, στοιχηματίζουμε λοιπόν ότι θα λατρέψεις την άνεση που θα έχεις βάζοντας ένα μικρό σάντουιτς στο κάτω σκεύος και κάποια άλλα είδη στο πάνω δοχείο και στο Mini Splash Pod. Ή μπορείς να βγάζεις το Mini Splash Pod έξω και να έχεις περισσότερο χώρο στο πάνω σκεύος.

Το 3-in-1 Splash Box είναι χωρίς πλαστικά μέρη, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, κατάλληλο για τρόφιμα ανοξείδωτο χάλυβα και καπάκι σιλικόνης. Δεν περιλαμβάνει πλαστικά μέρη και άρα δεν περιέχει χημικές τοξικές ουσίες που υπάρχουν στα πλαστικά, όπως η BPA (δισφαινόλη-Α), ΒPS (δισφαινόλη-S) και φθαλικές ενώσεις.
Όλη η συλλογή Blue Water Bento έχει σχεδιαστεί για τις θάλασσες και από τις θάλασσες. Τα κομψά φύκια της θάλασσας αποτελούν πηγή έμπνευσης για τα σχέδια στα καπάκια από σιλικόνη του 3-in-1 Splash Box. Αυτό το στεγανό, χωρίς πλαστικά μέρη σκεύος σας βοηθά να συμβάλετε στη μείωση της πλαστικής μόλυνσης.
 
 Αποτελείται από δύο σκεύη, το ένα πάνω στο άλλο και ένα μικρό που φωλιάζει μέσα στο πάνω.
Τρία διαφορετικά δοχεία για να αποφύγετε τα φαγητά να μπερδευτούν και να ανακατευτούν.
Εύκολα στο άνοιγμα και κλείσιμο
 

 • Συνολική χωρητικότητα 946ml.
 • Κάτω δοχείο φαγητού: 384ml
 • Πάνω δοχείο φαγητού: 414ml
 • Mini Splash Pod: 148ml
 • Συνολικές διαστάσεις: 10,8cm x 14,6cm, 9,52cm ύψος
 • Κάτω δοχείο φαγητού: 3,81cm βάθος
 • Πάνω δοχείο φαγητού: 4,45cm βάθος
 • Mini Splash Pod: 8,3cm x 6,35cm και 4,5cm ύψος.
 1. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι σειράς 304
 2. Χωρίς τοξικές ουσίες που υπάρχουν στα πλαστικά, όπως η BPA (δισφαινόλη-Α), ΒPS (δισφαινόλη-S) και φθαλικές ενώσεις
 3. Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων
 4. Να μην χρησιμοποιείται στο φούρνο μικροκυμάτων
 5. Το φαγητό μπορεί να ξαναζεσταθεί σε μέτρια θερμοκρασία στο φούρνο.
 6. Ο συνδυασμός ανοξείδωτου χάλυβα και σιλικόνης είναι πιο ελαφρύς από το γυαλί αλλά και άθραυστος
 7. Κλείνει στεγανά
 8. Κατασκευάζεται υπεύθυνα στην Κίνα

 Συμβουλές:
Για το άνοιγμα: Σήκωσε τα πιαστράκια και το καπάκι θα βγει εύκολα.
Για το κλείσιμο: Για να έχεις 100% στεγανότητα πιέσε με την παλάμη ή τον αντίχειρα για να σφραγίσει το καπάκι.
Μην γυρίσεις το καπάκι ανάποδα. Οι γωνίες δεν έχουν σχεδιαστεί για να γυρνάνε ανάποδα και μπορεί να εμφανιστούν ρωγμές. Το καπάκι θα λειτουργεί και πάλι σωστά αλλά οι ρωγμές δεν είναι και η καλύτερη ιδέα.

ECOlunchbox Mission-Based, Plastic-Free Lunchbox Company

ECOlunchbox was born of the idea that change can begin at lunchtime. I wanted to eliminate plastic from my kids' lunchboxes to reduce their exposure to leachy toxins commonly found in plastics as well as do the right thing for Mother Earth. It seemed like a pretty simple concept.


So I set out to design a plastic-free line of bentos, bags and food to-go accessories that are healthy for people & planet and sell it to the world to make change lunch by lunch! Since founding ECOlunchbox as a triple-bottom-line social enterprise in 2009, the business has scaled beyond my initial vision. We've sold more than 400,000 ECOlunchboxes so far and each year through the use of our products the ECOlunchbox community is averting tens of millions of pieces of trash (mostly plastic) from use and disposal.


We are a mission-based social enterprise that uses the capitalist engine to educate and empower people to reduce their dependence on plastics. We design, build and put to market tools for change at lunchtime. ECOlunchbox is part of the plastic pollution solution. Whether our customers join our community (by buying our products!) because they are worried about their health, their pocketbook or the planet, it makes no difference to me. A journey towards new habits can begin anywhere.


I am delighted our products have empowered tens of thousands of families to say goodbye to plastic at lunchtime! And in providing our earth-friendly containers and accessories as tools to help people green their habits at lunchtime, we’re also opening people's thinking to moving beyond plastic in many other parts of their lives.Η εταιρεία ECOlunchbox γεννήθηκε από την ιδέα ότι η αλλαγή μπορεί να ξεκινήσει από την ώρα του φαγητού. Ήθελα να αλλάξω τις συνήθειες αποθήκευσης φαγητού της οικογένειας μου και να σταματήσω να χρησιμοποιώ πλαστικά σκεύη, κάνοντας το σωστό για την υγεία μας αλλά και τη μητέρα γη.

Έμοιαζε να είναι κάτι απλό. Έτσι σκέφτηκα να σχεδιάσω μία σειρά από σκεύη, τσάντες και αξεσουάρ φαγητού χωρίς καθόλου πλαστικά, ώστε να είναι υγιεινά για μας και για τον πλανήτη μας.

Αφού ίδρυσα την Ecoluncbox ως μία κοινωνική επιχείρηση το 2009, η εταιρεία κλιμακώθηκε πέρα από το αρχικό μου όραμα. Έχουμε πουλήσει περισσότερα 225.000 σκεύη αποθήκευσης ως τώρα και κάθε χρόνο, μέσα από τη χρήση των προϊόντων μας, αποτρέπονται δεκάδες εκατομμύρια σκουπίδια (κυρίως πλαστικά).

Είμαστε μία κοινωνικού χαρακτήρα επιχείρηση που χρησιμοποιεί την καπιταλιστική μηχανή για να εκπαιδεύσει και να ενδυναμώσει τους ανθρώπους να μειώσουν την εξάρτηση τους στο πλαστικό. Συμμετέχουμε και εμείς στη μείωση της ρύπανσης από τα πλαστικά.

Για οποιοδήποτε λόγο οι πελάτες μας αγοράζουν τα προϊόντα μας (είτε γιατί ανησυχούν για την υγεία τους ή το περιβάλλον ή το πορτοφόλι τους) δεν έχει καμία διαφορά για εμένα. Ένα ταξίδι με νέες συνήθειες μπορεί να ξεκινήσει οπουδήποτε.

Είμαι ενθουσιασμένη με τα προϊόντα μας τα οποία εμπνέουν τους ανθρώπους να μη χρησιμοποιούν τα πλαστικά προϊόντα. Επίσης παρέχοντας τα οικολογικά σκεύη και αξεσουάρ μας ως εργαλεία για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να αποκτήσουν οικολογικές συνήθειες φαγητού, τους ωθούμε να απαλλαχτούν από το πλαστικό και σε άλλους τομείς της ζωής τους.

 

Μπορούμε να εμπιστευτούμε το πλαστικό;

Πριν ασχοληθώ με την ECOlunchbox δούλευα για περισσότερο από 10 χρόνια ως ερευνήτρια δημοσιογράφος και σε διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις. Έτσι ήξερα πως λειτουργεί η έρευνα.

Τα πλαστικά αποτελούσαν ένα μπερδεμένο θέμα για έρευνα και δεν υπήρχαν σαφείς ενδείξεις στο ότι ήταν ασφαλής η χρήση τους. Άλλωστε τα πλαστικά ( ακόμα και τα BPA-free) είναι κατασκευασμένα από πετροχημικές και άλλες χημικές ουσίες, οι οποίες κυρίως μιμούνται τις ανθρώπινες ορμόνες και διαταράσσουν το ενδοκρινολογικό σύστημα.

Αφού ξεκίνησα την έρευνα για τα πλαστικά πολλά χρόνια πριν, τα νέα και οι θεωρίες για τα πλαστική έχουν αλλάξει και οι περισσότεροι καταναλωτές γνωρίζουν πλέον τους κινδύνους των πλαστικών. Συνεχίζει λοιπόν να είναι η γνώμη μου ότι το πιο ασφαλές στοίχημα είναι να χρησιμοποιείς όσο το δυνατόν λιγότερα πλαστικά παρά να προσπαθείς να βρεις ποια (αν υπάρχουν κάποια) είναι «ασφαλή».

Όλη η ECOluncbox σειρά προϊόντων χρησιμοποιεί παραδοσιακά, μη τοξικά υλικά: ανοξείδωτο χάλυβα, βαμβάκι και σιλικόνη.

Εύχομαι εσείς και η οικογένεια σας να απολαύσετε την ώρα φαγητού με τα προϊόντα μας. Άλλωστε οι λύσεις που σας προτείνουμε είναι θετικές και την υγεία μας, τον πλανήτη μας και το πορτοφόλι μας. Τι καλύτερο από όλα αυτά;

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στην αλλαγή του τρόπου αποθήκευσης και μεταφοράς φαγητού, επιλέγοντας να χρησιμοποιείται εναλλακτικούς και υγιεινούς τρόπους αντικαθιστώντας τα πλαστικά.

Sandra Ann Harris, ιδρύτρια ECOluncbox


.

Σε περίπτωση που επιθυμείς αλλαγή του προϊόντος, για τη δική σου ευκολία, έχουμε μια ειδική συμφωνία με την Κούριερ. Η διαδικασία έχει ως εξής:


1. Διαλέγεις με τι θέλεις να αντικαταστήσεις το επιστρεφόμενο προϊόν.

2. Μας καλείς στο 2313252526 ή στο 2313252527 εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβες το προϊόν και μας ενημερώνεις.
3. Στέλνουμε κούριερ στο χώρο σου, σου φέρνει το καινούριο προϊόν και ταυτόχρονα παραλαμβάνει αυτό που θέλεις να επιστρέψεις.
4. Όλη αυτή η διαδικασία,  στοιχίζει 7,5€ (το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος, το κόστος επιστροφής του προϊόντος που αλλάζεις και η αντικαταβολή). Η τιμή αυτή ισχύει για βάρος έως 2
kg.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

-
Δεν υπάρχει δικαίωμα ακύρωσης παραγγελίας και επιστροφής προϊόντος και χρημάτων για εξατομικευμένα αγαθά/υπηρεσίες όπως τα βραχιολάκια ‘Call Mom’ (εκτός φυσικά εάν πρόκειται για ελλαττωματικά αγαθά). Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο σε περίπτωση που δεν έχει γίνει επεξεργασία της παραγγελίας.

-Για τα βραχιολάκια, το κείμενο εισάγεται αυτούσιο όπως έχει πληκτρολογηθεί κατά τη διαδικασία της παραγγελίας (ΚΕΦΑΛΑΙΑ, μικρά, Μέ η χωρίς τόνους, latinikoi ή ελληνικοί χαρακτήρες).
-Δεν γίνονται αλλαγές σε σκισμένα, χαλασμένα ή σπασμένα προϊόντα.
-Δεν γίνονται αλλαγές σε είδη που έχουν έκπτωση ή είναι σε προσφορά.
-Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται.
-Τα προϊόντα πρέπει να είναι στη συσκευασία τους με τα καρτελάκια τους.

- Αλλαγές γίνονται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς (voucher courier). Απλά μας ειδοποιείς είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail στο marmelidou@gmail.com

 

Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.


 

Αποστολή στην Ελλάδα (1-15 εργάσιμες)


Τρόπος ΑποστολήςΚόστος


Αντικαταβολή με Courier2,48€ επιβάρυνση(Σύνολο: 4,96€) έως 2kg

Για personalized προϊόντα όπως τα βραχιολάκια Call Mom  ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου κυμαίνεται από 5-15 εργάσιμες μέρες.

Για τα υπόλοιπα προϊόντα ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης υπολογίζεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Εάν δεν έχεις παραλάβει την παραγγελία σου σε 20 εργάσιμες ημέρες, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας.Αποστολή στην Ευρώπη* & Κύπρο (10-20 εργάσιμες)Τρόπος ΑποστολήςΚόστος


ΕΛΤΑ (συστημένο)5,15€

Το callmom.eu δεν ευθύνεται για τυχόν αποτυχία παράδοσης της παραγγελίας σε περίπτωση που η διεύθυνση που μας δώσατε δεν ήταν σωστή ή ήταν ελλιπής, μην επιτρέποντας τη σωστή παράδοση.


*Ευρώπη/Ζώνη 1: Χώρες Ε.Ε. (Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία, και Κύπρος) καθώς και Λουξεμβούργο, Ελβετία, Ισλανδία, Νορβηγία.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ετικέτες: ECOlunchbox, μεταφορά φαγητού, ανοξείδωτα φαγητοδοχεία, μεταφορά φαγητού, παιδικός σταθμός.